Om os

Limfjordsjægerne, Aalborg-Nørresundby – i daglig tale blot Limfjordsjægerne – er en jagtforening under Danmarks Jægerforbund.

Foreningen opstod i 1994 som en sammenlægning mellem Nørresundby og Omegns Jagtforening og Strandjagtforeningen – Aalborg Nørresundby.

Foreningen er en af tre jagtforeninger, der har hjemme i Aalborg by. Foreningens aktiviteter er fokuseret omkring jagt på og op til Limfjorden i nærheden af både Aalborg og Nørresundby. Foreningen er specielt stolt af de mangeartede jagtmuligheder, den kan tilbyde sine medlemmer. Jagtmuligheder, som er åbne for alle foreningens medlemmer – detaljer kan findes på siden Jagt. Flere af jagtmulighederne er indrettet så de er specielt attraktive for nyjægere, som endnu ikke har så meget erfaring og ej heller en hund.

Limfjordsjægerne sætter en ære i, at tage godt imod nyjægere og sørge for, at de får en god start på deres jægerliv og får nogle gode oplevelser på deres første jagter. Foreningens medlemmer er ivrige efter, at øse ud af deres viden og erfaringer. Vi er opsatte på, at vi alle skal blive dygtigere, bedre jægere og samtidigt dele nogle gode oplevelser i naturen.

Udover jagt tilbyder Limfjordsjægerne sine medlemmer en lang række jagtrelaterede aktiviteter, såsom:

  • Flugtskydning med instruktør
  • Hundetræning med udgangspunkt i hunden
  • Riffelskydning med instruktør
  • Diverse foredrag og kurser om jagtrelaterede emner

OBS: Det forventes, at du har sat dig grundigt ind i foreningens regler omkring de forskellige jagtformer.

Kontakt bestyrelsen hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer igang med foreningens mange tilbud.