Bukkejagt

Foreningen har flere poster fordelt på sine jagtarealer, som benyttes til bukkejagt (se kortet nedenfor). Flere af posterne er stiger, som skal benyttes. Adgangen til posterne bestemmes ved en lodtrækning, og er underlagt en rotationsordning så jægerne kan prøve forskellige poster. Der må som udgangspunkt skydes 1 buk per post (dette kan løbende ændres), og maksimalt 1 buk per jæger. Når en buk er nedlagt udtages såvel jæger som post af rotationsordningen. Da der kan deltage flere jægere end der er bukke er prisen sat efter et fairhedsprincip så det er billigt at deltage i jagten, men “dyrt” at skyde bukken.

For at kunne deltage i bukkejagten skal man have tilmeldt sig forud for lodtrækningen om pladserne. Tilmeldingen er bindende. Skulle der være flere jægere tilmeldt end der er pladser afgør lodtrækningen hvilke jægere, der deltager. Der kan ikke medbringes gæster til bukkejagt ligesom pladserne heller ikke kan byttes.

Bukkejagten annonceres hvert forår i forårsprogrammet. Her vil priser, tilmelding til lodtrækning og yderligere information være at finde.

Jagtkort kr. 1250,00 samt gebyr for lodtrækning kr. 200,00, skal være betalt senest den 12/5, hvis du er heldig at blive udtrukket i lodtrækningen. Ingen jagt før ovennævnte er betalt.

Posternes placeringer er markeret på kortet