Bukkejagt

Foreningen har flere poster fordelt på sine jagtarealer, som benyttes til bukkejagt (se kortet nedenfor). Flere af posterne er stiger, som skal benyttes. Adgangen til posterne bestemmes ved en lodtrækning, og er underlagt en rotationsordning så jægerne kan prøve forskellige poster. Der må skydes én buk per post og maksimalt en buk per jæger. Når en buk er nedlagt udtages såvel jæger som post af rotationsordningen. Da der kan deltage flere jægere end der er bukke er prisen sat efter et fairhedsprincip så det er billigt at deltage i jagten, men “dyrt” at skyde bukken.

For at kunne deltage i bukkejagten skal man have tilmeldt sig forud for lodtrækningen om pladserne. Tilmeldingen er bindende. Skulle der være flere jægere tilmeldt end der er pladser afgør lodtrækningen hvilke jægere, der deltager. Der kan ikke medbringes gæster til bukkejagt ligesom pladserne heller ikke kan byttes.

Jagtkort og særskilt betaling for bukkejagt er påkrævet, hvis du er heldig at få en plads.

Bukkejagten annonceres hvert forår via. hjemmeside og gennem Facebookgruppen. Her vil priser og yderligere information være at finde.

Posternes placering