Fællesjagter

Limfjordsjægerne afholder flere årlige fællesjagter. Jagterne foregår i perioden oktober til januar og de eksakte datoer fastsættes typisk i august, hvorefter de kan findes i kalenderen. Her ser man også, hvor den enkelte jagt starter, da startstedet veksler mellem arealerne syd og nord for fjorden.

Fællesjagterne afvikles typisk som markjagter på foreningens arealer både nord og syd for Limfjorden. Disse jagter er hyggelige og sociale og et perfekt sted for nyjægere at samle de første erfaringer. Fællesjagterne er for alle uanset alder og helbred, derfor opfordrer vi til, at du retter henvendelse til jagtudvalget eller fællesjagtens jagtleder(e), hvis du f.eks. er gangbesværet eller har særlige behov.

Jagterne afholdes ofte med morgenbrød. Medbring selv kaffe/the.

Husk at fællesjagterne kræver tilmelding. Tilmeldingen foregår typisk via foreningens Facebookside, hvorigennem der oprettes begivenheder. Alternativt kan der rettes henvendelse til jagtudvalget eller fællesjagtens jagtleder(e).

Parole, jagtleder og mødetidspunkt

På foreningens afholdte fællesjagter vil du ofte møde bestyrelsesmedlemmer, som agerer jagtleder(e). Jagtlederens ansvar er, at jagten afholdes forsvarligt og sikkert. Derfor skal jagtledernes anvisninger og parole følges, og jagtlederne er berettiget til at hjemsende jægere, hvis sikkerhed eller jagtledernes anvisninger ikke følges. Hvordan jagterne afholdes afhænger også af jagtleder(e), så derfor kan du opleve, at der kan være lidt forskel i fællesjagterne. Vær opmærksom på at mødetidspunktet er det tidspunkt, du skal være klar.

Medlemmer må medbringe en gæst til fællesjagter. Jagtkort og evt. gæstekort er påkrævet. Priser kan findes her.